Ort
Örebro
Startdatum
12 Sep 2024
Tid
16:30-18:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
81609
Pris
1 250 kr

Om arrangemanget

Välkommen till Små Konstnärer 6-10 år! Här kliver vi in i en kreativ värld där du får prova olika måleri- och skapandetekniker, vi utforskar olika material som du skapar dina konstverk med. Vi väcker skaparlusten och det viktigaste är att vi alltid har roligt !

Innehåll
Vi testar olika material, färger och metoder för att ta fram egna spännande konstverk. Vi utforskar olika måleri- och skapande tekniker.  Barnen får vara med att välja vad de vill fördjupa sig inom. Målet är att barnen ska få utforska fritt & att väcka skaparlusten!

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Allt kursmaterial ingår i kursavgiften.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett stort utbud av hantverkskurser, i måleri, samt keramik för vuxen + barn,  måla tillsammans barn + vuxen, se vårt kursprogram för fler kurser.

Bra att veta
Föräldrar är välkomna 1 tillfället om de vill, sedan lämnas barnen med kursledaren.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 250 kr

Summa: 1 250 kr

Utforska ämnesområde