Ort
Stockholm
Startdatum
17 Sep 2024
Tid
17:30-19:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Monica Alicia Rojas
Nummer
55850
Pris
2 400 kr

Om arrangemanget

Spanien och Latinamerika har gjort sig kända för sin kultur inom dans, musik, sång, konst såväl som tjurfäktning, fester och parader. Passa på och lär dig det spanska språket för att kunna få ut så mycket som möjligt av den kulturella mångfalden. ¡Bienvenidos!
Spanien och Latinamerika har gjort sig kända för sin kultur inom dans, musik, sång, konst såväl som tjurfäktning, fester och parader. Att upptäcka kulturen kan du göra på många sätt, från att läsa guideböcker till att utforska landet på egen hand. Passa på och lär dig det spanska språket för att kunna få ut så mycket som möjligt av den kulturella mångfalden.

Innehåll

I lätta samtal hittar vi vår förmåga att uttrycka oss tillsammans. Vi utgår ifrån texter och annat som presenteras av läraren.

Förkunskaper

Du bör ha läst tre terminer spanska på spanska, eller ha motsvarande kunskaper. Du behöver ha baskunskaper i ordförråd och grammatik

Kursledare

Monica Rojas är diplomerad lärare i religion och har arbetat inom läraryrket och skolväsendet med barn och ungdomar i ungefär 20 år i både Argentina och Chile. Hon gick ur nunneorden i början av 2000-talet. Har spanska som modersmål.
 
Det är något speciellt med våra kursledare...! Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta av våra ledare har pedagogisk utbildning eller lärarutbildning samt erfarenhet av undervisning.

Kursmaterial

Eventuellt kurslitteratur meddelas av kursledaren
 
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% på www.bokus.com.

I Akademibokhandelns butiker kan du under samma period erhålla 10% rabatt på böcker, papper och kontorsvaror.

Bra att veta

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart. 
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 08-518 062 02 så hjälper vi dig.Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 400 kr

Summa: 2 400 kr

Utforska ämnesområde