Ort
Strängnäs
Startdatum
16 Sep 2024
Tid
19:00-20:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Inga Grönberg
Nummer
79898
Pris
1 990 kr

Om arrangemanget

Spanskan är ett av världens största språk med sina 386 miljoner modersmålstalande. Kanske planerar du att boka en resa till Spanien och vill kunna använda dig av spanska fraser på restaurangen, i mataffären eller i samtal med andra som pratar spanska. Eller är du kanske bara intresserad av att lära dig ett nytt språk.

Innehåll
Kursen ger bra baskunskaper i uttal, grammatik och ordförråd. Stor vikt läggs vid förmågan att kommunicera. Med kurslitteraturen som stöd arbetar du med övningar av olika slag och tränar på att använda vardagsspråket så mycket som möjligt.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i 10 veckor, samma dag och tid. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle.

Förkunskaper
Detta innebär att du har läst spanska nivå B1 eller flera terminer hos oss eller har motsvarande förkunskap. Känner du dig osäker på din nivå så kan du göra vårt språktest på www.medborgarskolan.se/spraktest

Kursledare
Inga Grönberg är en omtyckt och duktig kursledare på Medborgarskolan. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
När du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör för utnyttja din rabatt på: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Kallelse/Faktura
Kallelse/Faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan 

Alla kursstarter är preliminära. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen om det är för få anmälda.

Visste du att?
Medborgarskolan i Strängnäs är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Bra att veta
I våra lokaler finns micro, så det går bra att ta med egen mat om så önskas. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Anmälan
Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom att kontakta oss via telefonnummer 010-15 75 200. 

Ort

Medborgarskolan Strängnäs

Finningevägen 52 (Glashuset), Strängnäs

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 990 kr

Summa: 1 990 kr

Utforska ämnesområde