Ort
Piteå
Startdatum
25 Mar 2024
Tid
18:00-19:30
Dagar
Mån, Ons
Antal tillfällen
6 st
Nummer
54683
Pris
1 095 kr

Om arrangemanget

Genom en språkkurs hos Medborgarskolan får du möjlighet till en mer meningsfull vistelse utomlands. Efter kursen ska du kunna presentera dig, berätta om dig själv på ett enkelt sett och kunna ställa och besvara enkla vardagliga frågor.

Säger man spanska tänker de flesta av oss på sol och värme, ljuvliga tapas, het paella och sval sangria eller på städer som Madrid och Barcelona med storslagen arkitektur. Det är roligt att lära sig ett nytt språk och det är en härlig känsla att kunna göra sig förstådd. Bienvenidos!

Innehåll

Genom en språkkurs hos Medborgarskolan får du möjlighet till en mer meningsfull vistelse utomlands. Med kurslitteraturen som stöd arbetar du med övningar i uttal, stavning, ordkunskap och grammatik men också med praktiska talövningar i vardagsspråket. Fokus ligger på ordförråd och på att tala och använda spanska otvunget och varierat i olika situationer. Efter kursen ska du ha ett bra uttal och kunna ställa och besvara enkla vardagliga frågor.

Upplägg

Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas två gång i veckan under 3 veckor.

Förkunskaper

Spanska fortsättningskurs passar den som redan har grunderna i spanska eller har gått en nybörjarkurs.

Kursledare

Maribel har spanska som modersmål och har jobbat i över tjugo år som journalist och kulturchef i diverse tidningar i Peru, Sydamerika. Förut bodde hon i Sverige på 90-talet och nu har hon bosatt sig i Norrbotten där hon har även examinerat sig som skrivtolk för hörselskadade.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kostnad för kurslitteratur ingår inte i kursavgiften.
Boken "Hola! spanska för resan" (ISBN 9789157457905) köper du hos Bokus eller hos Akademibokhandeln.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

Kursstart kan komma att ändras och alla startdatum är preliminära. 
Observera att du alltid får en kallelse/faktura innan kursstart. Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor här.
Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Ort

Medborgarskolan Piteå

Prästgårdsgatan 30, Piteå

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 095 kr

Summa: 1 095 kr

Utforska ämnesområde