Medborgarskolan med känsla för samarbete
Distanskurs

Spanska konversation och kommunikation - helgkurs! distanskurs i realtid

Ort
Distans
Startdatum
3 Nov 2024
Tid
09:45-12:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
7 st
Ledare
Juan Irola-León
Nummer
82134
Pris
1 960 kr

Om arrangemanget

Detta är en kurs under sju söndagar för dig som har kommit i kontakt med språket tidigare och har baskunskap. Vi varvar praktik med roliga grammatiska övningar. Ta en lugn frukost och logga upp mot Medborgarskolan så är du redo att prata spanska och klart innan det är dags att luncha!

Spanska talas som modersmål av 386 miljoner människor världen över och är därmed ett av världens största språk. Vi svenskar förknippar ofta språket med ett av våra mest beresta resmål, Spanien. Medelhavsvärme, vackra stränder och svalkande salta bad är några anledningar till varför många besöker landet. Men spanskan har mycket mer att erbjuda! Välkommen in i det spanska språkets värld! ¡Nos vemos! 

Innehåll
En kurs för dig som kommit i kontakt med språket tidigare och har baskunskaper men vill komma vidare i din förmåga att kommunicera. På kursen får du bredda dina kunskaper inom vardagsspråk, uttal och ordförråd genom olika praktiska övningar. Tillsammans med ledaren anpassas undervisningen till dig och gruppens kunskapsnivå. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle.

Upplägg
Kursen ges på på distans och på sju söndagar, samma dag och tid. Kursen omfattar 3x45 minuter per kurstillfälle. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Efter avslutad kurs erbjuder vi möjlighet att boka plats på kommande fortsättningskurs. 

Förkunskaper
För att delta i kursen bör du ha tidigare erfarenheter av språket. Detta innebär att du har läst spanska på nivå A2 eller har motsvarande förkunskaper. Känner du dig osäker på din nivå så kan du göra vårt språktest på www.medborgarskolan.se/spraktest

Kursledare
Juan Irola-Leon har spanska som modersmål och har lång erfarenhet av att jobba som spanskalärare. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursledaren arbetar med eget material så ingen kurslitteratur behöver inhandlas inför kursen.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
När du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör för utnyttja din rabatt på: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Folkbildning

Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Anmälan
Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom att kontakta oss via telefonnummer 010-15 75 200.

Pris

Deltagaravgift: 1 960 kr

Summa: 1 960 kr

Utforska ämnesområde