Ort
Trollhättan
Startdatum
21 Sep 2023
Tid
18:00-19:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
34094
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Välkommen in i det spanska språkets värld! Spanska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig läst språket tidigare ¡Bienvenidos!

Innehåll
Kursen ger bra baskunskaper i uttal, ordförråd och grammatik.
Enkla dialoger/parövningar och uttalsövningar är inslag i undervisningen. Det språkliga kompletteras med kunskaper om samhällsförhållanden, kultur m m i olika spansktalande länder.

Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid.

För vem
Kursen vänder sig till dig som är vuxen och inte har läst spanska tidigare.

För de övriga nivåerna rekommenderar vi att du gör Medborgarskolans nivåtest.
Läs om språknivåer och testa dig själv på www.medborgarskolan.se/europaradets-nivaskala 

Kursledare
Din kursledare Natalia kommer från Colombia och har spanska som modersmål. Här i Sverige arbetar hon bl a som modersmålslärare och studiehandledare i grundskolan. Men arbetar också inom förskolan. Hon är utbildad förskollärare i sitt hemland och arbetade också som det där.
-"Jag tycker om att undervisa och lära ut mitt språk till andra. Jag tror att inlärningen sker som bäst tillsammans i grupp och när det finns ett gemensamt mål."

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
I kursen använder vi oss av boken Caminando 1 (4:e upplagan) ISBN 9789127437142. (det tar ungefär 2-3 terminer att läsa ut kursboken)
Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Invänta kallelse innan du köper kursboken!

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Inspiration
Läs om hur språk får hjärnan att växa www.medborgarskolan.se/var-varld/sprak/nya-sprak-far-hjarnan-att-vaxa

Ort

Medborgarskolan Trollhättan

Storgatan 19, Trollhättan

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde