Ort
Örebro
Startdatum
9 Sep 2024
Tid
17:15-18:45
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
80031
Pris
1 690 kr

Om arrangemanget

Säger man spanska tänker de flesta av oss på sol och värme, ljuvliga tapas, het paella och sval sangria eller på städer som Madrid och Barcelona med storslagen arkitektur. Det är roligt att lära ett nytt språk och en härlig känsla att kunna göra sig förstådd. Bienvenidos!

Innehåll

Genom en språkkurs hos Medborgarskolan får du möjlighet till en mer meningsfull vistelse utomlands.
Med kurslitteraturen som stöd arbetar vi med övningar i uttal, stavning, ordkunskap och grammatik men också med praktiska talövningar.
Vi koncentrerar oss på att lära och öva det praktiska vardags språket. Fokus ligger på ordförråd och på att tala och använda spanska otvunget och varierat i olika situationer.
Efter kursen ska du ha ett bra uttal och kunna ställa och besvara enkla vardagliga frågor.

Upplägg

Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle. Fortsättningskurs kommer att erbjudas efter avslutad kurs.

Förkunskaper

Spanska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig har läst spanska tidigare.

Kursledare

Vår kursledare Irene Rizzoli är en flerspråkig socialpedagog från Italien. Irenes modersmål är italienska och hon talar svenska, engelska, spanska och franska flytande. Genom hennes breda språkkompetens kan hon undervisa i flera olika språk och invlovera personer från olika länder i hennes kurser. De senaste 20 åren har Irene jobbat som översättare, elevassistent samt varit kursledare i Italien, Spanien och Sverige. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Material för kursen utgår från Caminando 1, Natur och Kultur.

Observera att kursmaterialet inte ingår i kursavgiften och INTE tillhandahålls av Medborgarskolan.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminära. Observera att du alltid får en kallelse/faktura innan kursstart. Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor. Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

 

Ort

Medborgarskolan Örebro Fab.

Fabriksgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 690 kr

Summa: 1 690 kr

Utforska ämnesområde