Ort
Karlstad
Startdatum
18 Sep 2024
Tid
17:00-18:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Maria Nilsson
Nummer
81479
Pris
1 600 kr

Om arrangemanget

Välkommen till vår nybörjarkurs i spanska! I denna kurs lär du dig grunderna i spanska och får verktygen för att klara enkla vardagssituationer. Efter bara några kurstillfällen kommer du kunna säga några meningar på spanska.

Innehåll

Ordförråd: Du lär dig vanliga ord och enkla fraser som är användbara i vardagen.

Kommunikation: Vi övar på att berätta om oss själva, ställa enkla frågor och förstå enkla svar.

Grammatik: Vi går igenom grundläggande grammatikregler.

Kultur och samhällsliv: Vi introducerar dig till spansktalande länders kultur och traditioner.

Upplägg

Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle och vi träffas vid 10 tillfällen under våren. Fortsättningskurs kommer att erbjudas efter avslutad kurs.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs – detta är en kurs för dig som är helt nybörjare i spanska.

Vi ser fram emot att hjälpa dig på din spanska resa! ¡Vamos a aprender español!

Kursledare

Maria (Anguiano) Nilsson kommer från Mexiko. Hon har jobbat som spansklärare i Sverige i många år och är mycket uppskattad av sina elever.  Maria delar gärna med sig av både språk, kultur och tradition till sina deltagare.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Vi kommer att vid första tillfället bestämma tillsammans vilket material som vi vill jobba i.

Observera att kursmaterialet inte ingår i kursavgiften och INTE tillhandahålls av Medborgarskolan.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

Micro, kylskåp, kaffe och te finns hos oss.
Parkering finns i närheten av lokalen.
Buss och tåganslutning i närheten.

Bra att veta

Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminära. Observera att du alltid får en kallelse/faktura innan kursstart. Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor. Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Ort

Medborgarskolan Karlstad Fanfaren

Gustaf Anders Gata 7B, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 600 kr

Summa: 1 600 kr

Utforska ämnesområde