Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Spela i band - blues! Sommarintensiv - kvar i stan!

Ort
Stockholm
Startdatum
25 Jun 2018
Tid
10:00-14:00
Dagar
Mån-Fre
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Derrick Walker
Arrangemangsnummer
22817
Pris
3 600 kr

Om arrangemanget

Inled semestern med att spela i band!

Innehåll och mål
Har du spelat ett tag och längtar efter att få spela med andra? Hos oss får du pröva att spela tillsammans i olika konstellationer, lära dig lyssna och kommunicera med musik.

Upplägg
Vi sätter samman grupper utifrån intresse, instrument och erfarenhet, men om ni redan är en grupp som vill spela tillsammans kan det också gå att ordna. Det här en intensiv sommarkurs där då för möjlighet att spela tillsammans med andra. Vi varvar teori (bluesens framväxt, musikteori med blues i fokus) med att spela tillsammans. Du får omsätta de teoretiska inslagen i praktiskt spel och utvecklar och fördjupar ditt musicerande.

Förkunskaper
Du bör känna dig bekväm med ditt instrument och ha spelat ett tag, hur länge som behövs beror bland annat på vilket instrument du spelar och vilken musikstil du är intresserad av.

Kursledare
Derrick Walker är professionell musiker med munspel som sitt huvudinstrument. Han har lång erfarenhet som kursledare och är en uppskattad pedagog. Derrick kommer ursprungligen från USA och undervisar på engelska. Du kan läsa mer om honom på hans hemsida blueswalker.com.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Din kursledare sammanställer material anpassat efter gruppen, men du har stor möjlighet att påverka låtval med mera.

Utvecklingsmöjligheter
I den här kursen kan du stanna länge - du utvecklas på din egen nivå, och samtidigt utvecklas bandet med dig! Väljer du att spela flera terminer kan det bli i nya konstellationer.

Bra att veta
Det här en intensiv sommarkurs måndag- fredag 25-29 juni, där du får möjlighet att spela tillsammans med andra.

När du anmäler dig är den viktigt att du berättar vilket instrument du spelar, hur länge du hållit på, och om du har några särskilda genrepreferenser. Då ambitionen är att få ihop så jämna grupper som möjligt är vi tacksamma om du svarar så utförligt du kan.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Medborgarskolans Hus

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 3 600 kr

Summa: 3 600 kr