Ort
Gävle
Startdatum
22 Mar 2024
Tid
18:00-22:00
Dagar
Fre-Sön
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Karin Lannvik
Nummer
76543
Pris
500 kr

Om arrangemanget

Vill du sy gemenskap med andra? Välkommen på SY-lan hos oss i centrala Gävle!

Innehåll

På ett traditionellt LAN använder man datorer och kopplar sig i nätverk. På SY-LAN används istället symaskiner och tråd för att skapa ett nätverk och gemenskap. 

Ta med din symaskin och det du vill sy och njut av några dagar i en skaparbubbla tillsammans med andra. Vi syr i glädje och kreativitet och delar friskt idéer och tips med varandra. Strykjärn och strykbräda finns att låna här. 

Upplägg

Vi träffas under en helg med start på fredagen kl 18.00 och avslut på söndagen kl 16.00. För dig som reser långväga och ev. vill ansluta på lördagen är det helt OK. Kostnaden är densamma i så fall. 

I kostnaden ingår el och lättare fika. För mat finns många alternativ runt lokalen, både restauranger och butiker. Det finns kyl och micro här för dig som vill ta med egen mat. 

Vi jobbar på att försöka få visning av tyger från några olika butiker, så du kan fylla på dina förråd. Mer information kommer när det är klart. 

Det finns olika alternativ för boende. Har du frågor kring det, eller annat? Ring ledare Karin Lannvik på tfn 070-640 77 01.

 

Ort

Medborgarskolan Gävle

Drottninggatan 23, Gävle

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 500 kr

Summa: 500 kr

Utforska ämnesområde