Ort
Göteborg
Startdatum
9 Maj 2024
Tid
16:30-18:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
39535
Pris
1 025 kr

Om arrangemanget

I Sverige har mangan blivit den typiska japanska serieteckningen som kännetecknas av figurer med stora ögon och oproportionerliga kroppar men i Japan är serier så mycket mer.

Manga betyder tecknade serier på japanska och innefattar all typ av tecknade serier, inte bara japanska. I Sverige har mangan blivit den typiska japanska serieteckningen som kännetecknas av figurer med stora ögon och oproportionerliga kroppar men i Japan är serier så mycket mer.

INNEHÅLL
Vi tecknar, testar och provar olika tekniker för serietecknandet. Provar de olika seriekaraktärernas uttryck i mangans värld. Vi går in för att skapa egna serier och berättelser.

UPPLÄGG
Teori och praktik varvas, men fokus ligger på det kreativa skapandet.

FÖRKUNSKAPER
Detta är kurs som riktar sig både till dig som nybörjare samt till dig som har goda kunskaper om manga teckning och vill vidareutveckla din talang. Fokus ligger på att du ska kunna teckna din egen serie. 

KURSLEDARE
Vendela Berglin: http://louchastain.tumblr.com/tagged/art-tag
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Material ingår inte i kursavgiften. Du behöver bland annat skissblock, blyertspenna en tunn svart tuschpenna och radergummi. Läraren går igenom övrigt material.

BRA ATT VETA
Denna kurs ingår i föreningen Aktiv Ungdoms utbud och som kursdeltagare blir du automatiskt medlem i föreningen. Medlemsavgiften ingår i kursavgiften och specificeras på fakturan.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information ring 031-7551412.

Ort

Medborgarskolan Göteborg Ateljé

Viktoriagatan 23, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 975 kr

Övrig avgift: 50 kr

Summa: 1 025 kr

Utforska ämnesområde