Ort
Lund
Startdatum
4 Maj 2024
Tid
10:00-15:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Nummer
68544
Pris
1 200 kr

Om arrangemanget

En inspirerande helgkurs för dig som inte tecknat så mycket tidigare och känner att du behöver inspiration och handledning.

Innehåll

Teckningens teknik och egenskaper! Alla kan teckna, bara lusten finns. 

Upplägg

Kursen går under en helg, samma tid båda dagarna. Kursen omfattar 6x45 minuter per kurstillfälle.

Efter kurshelgen får du under ett antal timmar tillgång till ateljé/sal där du vidareutvecklar dig tillsammans med minst två av dina kurskamrater. Du arbetar självständigt utan kursledare. Lokalen innehåller diverse arbetsredskap och har en inspirerande miljö. 

För vem

Denna kurs är för dig som inte tecknat så mycket tidigare och känner att du behöver kunskap, inspiration och vägledning.

Kursledare

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till individuell utveckling.

Kursmaterial

Tag med material som ni eventuellt redan har. På första träffen går vi igenom material som kan behövas under veckan. Vi arbetar endast med miljövänliga färger.

Bra att veta

  • Kursstarten är preliminär och kan komma att ändras.
  • Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Ta del av våra allmänna villkor här.
  • Har du speciella behov så kontakta oss så ska vi försöka lösa dessa så smidigt som möjligt.

Rabatter och förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. http://www.medborgarskolan.se/formaner/

Om folkbildning

Folkbildning är en utbildningsform som är fri, frivillig och tillgänglig för alla. Folkbildning innebär att kurser och studiecirklar anpassas efter deltagarna och att deltagarna har ett stort demokratiskt inflytande över utbildningens utformning. 

Ort

Medborgarskolan

Bangatan 6, Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 200 kr

Summa: 1 200 kr

Utforska ämnesområde