Ort
Mjölby
Startdatum
12 Sep 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Hillevi Pärn
Nummer
44257
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

Lär dig teckna! Här är kursen för dig som vill lära dig grunderna i teckning. I vår startar vi upp ännu fler kurser i Mjölby!

Upplägg

Praktik och teori växlas med varandra. Med genomtänkta övningar guidar ledaren dig steg för steg tills du känner dig trygg i ditt eget skapande. I samband med kursslut erbjuds du att delta i vernissage i våra lokaler.

Förkunskaper

Denna kurs vänder sig till dig som är nybörjare men även till dig som har tecknat tidigare.

Material

Material ingår inte i kursavgiften. Köp till första tillfället: blyertspennor i olika hårdhetsgrad; H eller HB, 2B, 4B, 6B och ritkol samt teckningsblock A3. En stompf är också användbar om du vill.

Kursledare

Hillevi Pärn är är grafisk formgivare, och har sin lilla studio/ateljébutik i Linköping. På fritiden, och alla timmar hon kommer åt, målar hon, oftast akvarell och akryl. Hon inspireras av naturens färgskiftningar och abstrakt måleri. Hon tycker om när skapandet och kreativiteten får komma loss, flöda fritt, och det är också något jag strävar efter när jag håller kurser. Hillevi är utbildad i konst och hantverk på Lunnevads folkhögskola och Linköpings Universitet.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta

Ta på oömma kläder.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus samt 10% hos mgnART Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

 

Ort

Mjölby Lokstallar

Ateljén G-Ingång Kyrkogatan 32, Mjölby

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde