Ort
Distans
Startdatum
9 Apr 2024
Tid
17:30-21:30
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Blenda Averfalk
Nummer
67906
Pris
1 285 kr

Om arrangemanget

Vid tre tillfällen går vi igenom hur programmet är uppbyggt och fungerar samt hur du kan använda det till att rita plaggskisser, skapa sömmar och tillbehör. Distans

Tillskärarakademin i Malmö är en del av Medborgarskolan och erbjuder vi kortare specialkurser på kvällstid eller helger. 

Innehåll

Grundläggande översikt av Adobe Illustrator och dess användning inom textilbranschen. Du får lära dig gränssnitt, verktygspaneler och grundläggande funktioner som är relevanta för att skapa textilrelaterad design. Du lär dig även att digitalisera mönster eller skisser

Material
Du kommer att få tillgång till programvaran genom en cloud version under hela kurstiden, men du använder egen dator.

För vem?
Inga förkunskaper krävs

Anmälan
OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande.
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Kursledare

Iben Lea Rasmussen, utbildad designer och mönsterkonstruktör på KEA, Copenhagen School of Design and Technology. Iben har arbetat som designer på Ladies Underwear Division och på Ladies Swimwear Division, HM Stockholm samt på Samsö/Samsö i Köpenhamn. Bor numera i Malmö.

Våra ledare på Tillskärarakademin i Malmö har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda sömnadskurser. Tillskärarakademin är en del av Medborgarskolan och därför genomgår alla ledare Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker m.m.. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

 

 

Pris

Deltagaravgift: 1 285 kr

Summa: 1 285 kr

Utforska ämnesområde