Ort
Göteborg
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Isak Ahlman
Nummer
45335
Pris
1 945 kr

Om arrangemanget

Vi erbjuder enskild undervisning i trummor på onsdagar. Undervisningen är individuell och anpassas efter varje elevs förkunskaper.

Innehåll 

Individuell undervisning i trummor med ledare Isak. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagaren för att du ska lära sig så mycket som möjligt. Spela till musik, lära sig trumpkomp inom olika genrer, notläsning (både grundläggande och mer avancerad) och improvisation är bara några av de saker som en trumlektion hos Medborgarskolan kan innehålla.  

Upplägg 

  • Lektionerna sker enskilt fem veckor i rad på samma dag och tid.
  • Lektionstiden är 30 minuter men om du önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner.
  • Efter anmälan kontaktar kursledaren dig för att bestämma startdatum, dag och tid för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan.   

Förkunskap

Du behöver inte ha spelat trummor tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Från 8 år och uppåt. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Undervisningsformen passar därför både nybörjare som vill lära sig spela trummor från grunden eller de som vill vidareutveckla en särskild genre, teknisk detalj i sitt trumspel eller behöver hjälp inför sökning till högre musikutbildning. 

Kursledare 

Isak Ahlman och är en musikhögskoleutbildad trum-/slagverkslärare med lång erfarenhet som pedagog från både kulturskolor, studieförbund och som privatlärare. Han har genom åren arbetat med både nybörjare och mer avancerade trumslagare i alla åldrar. Han har även lång erfarenhet som aktiv musiker inom allt från slagverksensembler, symfoniorkestrar, storband till rock/pop- och hårdrocksband. Som instrumentalpedagog försöker han alltid utgå från elevens musikintresse och behov. Undervisningen skall kännas rolig och meningsfull och därmed skapa musikglädje oavsett vad målet är med trumlektionerna. Trumspel är livet och Isak vill gärna dela med sig av den glädjen det skänkt honom.  

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs.

Kursmaterial 

Trumundervisningen är individuell och görs i samråd med varje elev/elev och förälder och därför finns det ingen förutbestämd kurslitteratur. Du avgör själv tillsammans med läraren vad som passar dig bäst. Medborgarskolan tillhandahåller inte trumstockar så det behöver du ta med dig. 

Rabatter  

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner 

Länk till förmåner 
Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan 

Välkommen till oss  

  • Närmaste hållplats är Hagakyrkan eller Järntorget om du åker kollektivt. 
  • Parkeringshus finns i samma hus.  
  • Lokalen ligger på plan 5, hiss finns. 
  • Undvik att använda starta dofter på grund utav allergier. 

Bra att veta

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande. 

• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.  
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor. 
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss. 

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör under “Kursavgift och betalning”: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/  

Medborgarskolan och folkbildning  

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.  

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen. 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 945 kr

Summa: 1 945 kr

Utforska ämnesområde