En röd ukelele
Distanskurs

Ukulele, enskild undervisning på distans

Ort
Distans
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Anders Bergström
Nummer
41575
Pris
1 750 kr

Om arrangemanget

Ett fantastiskt lättspelat instrument som lockar till sång och skratt! Undervisningen sker individuellt på distans och lektionerna skräddarsys enligt dina önskemål, kunskaper och behov.

Innehåll
Med hjälp av enkla melodier får du lära du dig att spela ackord, kompa och stämma ukulelen. Du lär dig några nya ackord varje vecka och första tillfället går vi igenom ukulelen och olika sätt att stämma.

Undervisningen sker individuellt och på distans via en digital plattform där du och kursledaren kan se varandra. Lektionerna skräddarsys enligt dina önskemål, kunskaper och behov. Varje kurstillfälle är 30 minuter, samma dag och tid under 5 veckor.
Tänk på att du också behöver öva mellan kurstillfällena för att lära dig, helst öva lite varje dag! 

Löpande kursstart från slutet av januari. Vi/kursledaren kontaktar dig om dag och tid i januari.

Tips på saker att tänka på inför din distanskurs samt guide till aktuell digital plattform hittar du på www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/infor-din-distanskurs/


För vem
Kursen vänder sig både till dig som är helt nybörjare och dig som spelat tidigare. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Din kursledare Anders har hållit på med musik sedan unga år. Det som i ungdomen startade som en hobby har genom åren utvecklats till ett stort musikintresse. Anders har många års erfarenhet som musiklärare och att undervisa i gitarrspel på musikskola. Han har varit kursledare och undervisat hos oss på Medborgarskolan sedan slutet av 90-talet. "Det är en stor glädje att se framstegen och utvecklingen hos deltagarna", säger Anders.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Du behöver tillgång till ukulele. Kostnad för kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Mer information om vilket kursmaterial som används kommer i din kallelse innan kursstart.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart.
Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Tips på saker att tänka på inför din distanskurs samt guide till aktuell digital plattform hittar du på www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/infor-din-distanskurs/

Pris

Deltagaravgift: 1 750 kr

Summa: 1 750 kr

Utforska ämnesområde