Ort
Linköping
Startdatum
19 Sep 2024
Tid
16:30-18:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
44724
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Välkommen till en kurs där du utforskar din kreativitet!

Innehåll

I den här kursen, för dig mellan cirka 9 och 13 år testar vi att skapa i olika tekniker, använda olika typer av material, färger och metoder i olika teman under terminen.

Kursen kommer att avslutas med en vernissage vid sista tillfället, där vi visar upp det vi skapat för inbjudna vid en utställning på Collegium.

Upplägg

Vi träffas på Medborgarskolan Collegiumhuset i Mjärdevi. Målgruppen är barn och unga ca 9-13 år.

Ingen kurs skollov eller röda helgdagar.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, endast en önskan att skapa och ha kul tillsammans.

Kursledare

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Allt kursmaterial ingår i kursavgiften.

Bra att veta

Anmäl barnet till kursen, därefter fyller du som betalare och målsman i dina egna uppgifter under annan betalare. Lämna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna.

Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs.

Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar.

Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Bra att veta 

Vi har kaffeautomat och wifi och möjlighet till träning vid Korpen i bottenplan av Collegium eller en promenad i omgivningarna, Mjärdevi pizzeria finns i samma byggnad.

Vi har bokrabatter för våra kursdeltagare: 6% på bokus.com och 10% på Akademibokhandeln mot uppvisande av kallelsen alternativt webbkod som du får vid kallelsen.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla kurser och föreläsningar!

 

Ort

Linköping Medborgarskolan

Teknikringen 7, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde