Ort
Distans
Startdatum
20 Aug 2024
Tid
18:00-19:30
Dag
Tisdag
Nummer
55670
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Det viktigaste i livet är att vara medmänniska- Pa Modou Badjie

Innehåll
Som människa har vi både rättigheter och skyldigheter – gentemot oss själva och varandra. I Pa Modou Badjies föreläsning tar han på ett inspirerande sätt upp ämnen som integration och gemenskap. Han motiverar deltagarna att öppna upp sina sinnen och aldrig döma en person baserat på fördomar. Han lägger lika stor vikt vid hur vi behandlar oss själva, och du kommer lämna föreläsningen lite gladare och mer inspirerad.

Vilka passar föreläsningen?
Våga vilja välja väl är en föreläsning som främst riktar sig till ungdomar, och till dig som möter unga i din organistion tex  skolor, kommuner, ungdomsgårdar eller föreningar. 

Självbild, självkänsla och hur du behandlar andra går ofta hand i hand. Pa Modou ger ett inspirerande samtal om positiv inställning och uppmuntrar deltagare att ta makten över sitt eget liv. Han myntar äve vett och netikett, som ett sätt att det bitvis hårda klimatet på sociala medier. Det utlovas kärlek, värme och många skratt. 

Vem är Pa Modou Badjie?
Pa Modou Badjie är för många känd från bandet Panetoz, där han gjort sig ett namn för att skapa ett positivt kaos på olika scener i landet. Han har även flitigt synts i TV-rutan.

Utöver det är Pa Modou en mycket populär talare, konferencier och moderator, som riktar sig till alla åldrar. Han är en av grundarna av Vägen Ut och engagerar sig även i sin ideella förening Love by Force och Funkistalang.

Digital föreläsning
Föreläsningen är digital och du kommer några dagar innan den 20 augusti att få en länk att koppla upp dig på. 
Har du svårt att koppla upp dig, så kontakta ditt närmsta studieförbund och hör om inte dom kan sända föreläsningen på kontoret/ i någon lokal och tillsammans med andra lyssna på föreläsningen. 

Kontakt
Medborgarskolan - Åsa Lindström 070 948 86 60 
Bilda- Kristoffer Fredriksson 070 854 12 99

Detta är ett samarbete mellan 
Medborgarskolan, Bilda, SIMON ( svenska och invandrare mot narkotika) Projektet- Umeå för antirasism och #vimåsteprata.

Relaterade artiklar

Ekonomi och samhälle

En fantastisk kvinna

I samband med internationella kvinnodagen den 8 mars vill vi lyfta en av alla fantastiska kvinnor.

27 februari 2024
Läs vidare om "En fantastisk kvinna"

Utforska ämnesområde