Ort
Distans
Startdatum
5 Nov 2024
Tid
09:30-11:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Lovisa Limseth
Nummer
64211
Pris
1 865 kr

En plats kvar

Om arrangemanget

Varmt välkommen till en spännande fortsättningskurs för dig som älskar Vedic Art och vill fördjupa dig och få tid i vardagen åt ditt måleri! Planerad veckodag och tid kan komma att ändras.

Innehåll

Speciellt för denna fortsättningskurs är inslaget av sagor som en del av undervisningen. Varje vecka delar läraren Lovisa med sig av sagor från när och fjärran som knyter an till de 17 Principerna och kan ge inspiration till bilder i både sinne och på målarduken.

En stor fördel med att delta hemifrån är att du får skapa din egen hemmaateljé med den atmosfär som känns närande och skön för just dig. Du väljer om du vill delta från stolen vid bordet, ståendes vid staffli eller vägg...eller sittandes skönt i soffan. Låt varje klass bli en stund för dig att ge dig själv det du längtar efter!

En annan mycket positiv aspekt med distansformatet är att du som deltagare får lov att bjuda in kreativiteten i hemmet, vilket kan ge ringar på vattnet och kanske leda till mer måleri även mellan klasserna! 

Upplägg

Vi träffas på tisdagsförmiddagar för två studietimmar av härligt måleri, Vedisk filosofi och reflektioner över både livet och skapandet.

Kursen går en dag i veckan under 8 veckor, samma tid varje vecka. Uppehåll bestäms tillsammans i gruppen med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

För vem

För dig som tidigare gått Vedic Arts grundkurs och eventuellt andra fortsättningskurser.

Kursledare

Efter år av studier och konstnärligt utövande inom måleriet såväl som inom scenkonsten är Lovisa Limseth idag i huvudsak lärare och har som främsta fokus att tillhandahålla utrymme och tid åt människor att oavsett ålder och bakgrund återfinna glädjen i att skapa - på målarduken såväl som i övriga livet. Med stor erfarenhet och kunskap inom mindfulness, yoga och meditation skapar Lovisa kurser som både syftar till utvecklande av målartekniker och samtidigt lämnar plats för utforskande av den egna kreativiteten och den inre föreställningsförmågan. Mer än någonting är Lovisa här för att hjälpa dig att i din takt och med dina förutsättningar komma igång eller komma vidare med just ditt skapande! Under våren 2022 erbjuder Lovisa följande kurser: Måla med Mindfulness, Måla Abstrakt och intuitivt, Intuitivt Akvarellmåleri, Akvarellmåleri för nybörjare, samt flera kurser inom Vedic Art - bland annat grundkurs, fortsättningskurs, temakurs och fördjupningskurs.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till individuell utveckling.   

Kursmaterial
Kostnad för material ingår inte i kursavgiften. Materialkostnad tillkommer.

När det gäller material är det bra att ha följande till hands: Akrylfärger i valfria kulörer Akrylpenslar och/eller målarknivar Akrylpapper och/eller målarduk i valfri storlek (gärna olika storlekar) Målarsvamp (natur eller syntet) Skisspapper Ritkol Blyertspenna Anteckningsbok Annat konstnärsmaterial som lockar! Till exempel kritor, färgpennor och liknande.

Bra att veta

Vid tekniska problem vänd dig till : Jannis Gauci <jannis.gauci@medborgarskolan.se>;

  • Kursstarten är preliminär och kan komma att ändras.
  • Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Ta del av våra allmänna villkor här.
  • Har du speciella behov så kontakta oss så ska vi försöka lösa dessa så smidigt som möjligt.

Rabatter och förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. http://www.medborgarskolan.se/formaner/

Om folkbildning

Folkbildning är en utbildningsform som är fri, frivillig och tillgänglig för alla. Folkbildning innebär att kurser och studiecirklar anpassas efter deltagarna och att deltagarna har ett stort demokratiskt inflytande över utbildningens utformning.

Pris

Deltagaravgift: 1 865 kr

Summa: 1 865 kr

Utforska ämnesområde