
Nässlor, salvia och kirskål får trädgårdskocken i mål
Efter att ha drivit både restaurang och örtträdgård i många år är Margareta Rosengren nuförtiden pensionär, åtminstone på deltid. Hon håller fortfarande kurser ...
Du får lära dig att laga vegetarisk mat som är god och enkel att få till i vardagen samt inspirerar till att äta mer grönt.
Du får med dig det du lagar hem, tillsammans med häfte med kursens recept.
Tänk på att ta med tre matlådor för att kunna få med dig allt hem.
En halvdagskurs för nybörjare. Vi arbetar individuellt samt eventuellt i mindre grupper. Alla hjälper till att plocka undan, diska och återställa köket innan vi avslutar dagen.
Silvia Rexinger är diplomerad konditor med erfarenhet från Grand Hotel i Stockholm och driver baknings kontot silviarexinger på Instagram. Hon har passion för både det stora och lilla och älskar att göra allt från tårtor till desserter, småkakor, godis och glass.
Som kursledare vill Silvia få den som är nyfiken på bakning att våga ta steget, oavsett om man är nybörjare eller vill upptäcka något nytt. Med pepp och lättsamhet hjälper hon dig att ta din bakning till nya höjder.
Alla är välkomna!
Recept som du använder på kursen. Kostnad för råvaror, material och recept ingår i avgiften.
Medborgarskolan har många andra spännande mat kurser att välja mellan.
Läs mer på vår hemsida medborgarskolan.se
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln.
Deltagaravgift: 1 195 kr
Summa: 1 195 kr