Sångerska sjunger i mikrofon.
Kurs

Vi kan inte sjunga-kören med Joachim Saxenborn

Ort
Lund
Startdatum
12 Sep 2023
Tid
17:45-18:45
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Joachim Saxenborn
Nummer
63816
Pris
895 kr

Om arrangemanget

Så många kan inte ha fel - att sjunga i kör ger en härlig känsla! I körsång lär du dig om musik, aktiverar din andning och lär känna nya människor. En gång i veckan träffas vi och sjunger tillsammans. Konserttillfällen sporrar dig att ge det lilla extra.

Upplev glädje och gemenskap av att sjunga i kör, utan krav på prestationer. Vi sjunger en mycket varierande repertoar.Välkommen till en termin med körsång!
Vad kan vara härligare och mer givande än att stämma upp i sång tillsammans? Jag har haft den stora äran, förtroendet och privilegiet att leda många körsångare i mitt liv, vilket har tillfört mitt liv mer än vad ord kan beskriva.
Därför ser jag framemot att kunna få dela med mig av den glädje och kunskap som jag berikats med under alla år. Det är svårt att i ord uttrycka vilken enorm fröjd körsång skänker, så hjärtligt välkomna till någon av mina körer!

Hälsningar, Joachim Saxenborn


Upplägg
Vi tränar upp vår förmåga att sjunga och lyssna på varandra. Röstens smidighet tränas upp och vi övar in text och melodi för gemensam sång. Kursledaren ackompanjerar på piano. Repertoaren är mycket varierad.


För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Joachim Saxenborn - kördirigent, pianist m.m. med stor erfarenhet av att leda sångare i kör i alla åldrar och på alla nivåer. Joachim ger även sånglektioner individuellt (se vår hemsidan för info).
Gå gärna in på Joachims hemsida och läs mer: www.saxenborn.se

Bra att veta
Aktuell information om repetitionstider m.m. finns på Joachims blogg. Mer info i kallelse till kurs. Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.
Invänta alltid kallelse!

Efteranmälan går bra!
Det får bra att komma med även mitt i terminen, medan kursen pågår. Välj "Medborgarskolan faktura" som betalningsalternativ när du anmäler dig, så anpassar vi din faktura. Du betalar endast från det tillfälle du börjar.

Erbjudande
Gå två kurser inom dans, sång eller musik och få 300 kr rabatt på den andra kursen, eller gå tre kurser och få 500 kr rabatt på den tredje!
Erbjudandet är personligt och gäller endast för fullängdskurser med cirka 10 kurstillfällen. Gäller ej individuell undervisning och går ej att kombinera med andra rabatter.

Rabatt på böcker
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Träffpunkt Papegojelyckan

Falkvägen 14, Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Utforska ämnesområde