Ort
Linköping
Startdatum
18 Sep 2024
Tid
18:45-21:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
7 st
Ledare
Folke Vernersson
Nummer
44291
Pris
1 395 kr

En plats kvar

Om arrangemanget

Har du redan en viss kännedom av vin och kanske tidigare gått någon kurs i vinkunskap? Här får du lära dig ännu mer! Klassificeringar, vinområden och vintrender. Förstå tillverkningsprocessen och varför viner kan smaka olika. Lär dig om druvor och hur du utforskar vinets smaker och dofter.

Upplägg

Kursen går sex onsdagar varannan vecka i våra lokaler i Collegiumhuset i Mjärdevi. 

Kursmaterial

Vinkostnad tillkommer med 600 kr. Medtag 6 egna vinglas.

Kursledare

Folke Vernersson, munskänk och vinkunskapsledare sedan många år i Medborgarskolan Linköping.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

Linköping Medborgarskolan

Teknikringen 7, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 395 kr

Summa: 1 395 kr

Utforska ämnesområde