Ort
Ludvika
Antal tillfällen
3 st
Nummer
76445
Pris
690 kr

Om arrangemanget

En kvällskurs för dig som vill upptäcka vinets värld.

Innehåll

Tycker du om vin och och vill skapa dig en förståelse för vad det är i vinet som tilltalar dig samt vilka druvor och länder ger dessa egenskaper hos drycken. Målet med denna kurs är att inspirera till fortsatt vinprovning och ge nya perspektiv till kombinationen mat och vin. 

Upplägg

  • Kursens start meddelas när tillräckligt många anmält sig
  • Tre tillfällen
  • Tid: 19.00-21.00
  • Tag med 6st egna provglas

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.  

Kursledare

Kursen ges i samarbete med Munskänkarna. 

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se.
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Ludvika

Myggatan 3, Ludvika

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 690 kr

Summa: 690 kr

Utforska ämnesområde