Ort
Ystad
Startdatum
16 Mar 2024
Tid
09:00-12:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Magnus Åkesson
Nummer
67807
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Inom projektet Lugn & Ro i Ystad bjuder vi in till en workshop där du ges tillfälle att gestalta din favoritplats i Ystad kommun genom målning.

Projektet Lugn & Ro i Ystad är ett samarbetsprojekt med 4 andra studieförbund i Ystad där vi vill ge utrymme till invånare att, i någon form, till exempel genom ett fotografi, en kort text eller en målning, visa upp en plats i Ystad kommun som skänker personen lugn & ro. Projektet genomförs med stöd från Ystad kommun.

Nu bjuder vi på Medborgarskolan in till en workshop där du ges tillfälle att gestalta din favoritplats i Ystad kommun genom målning. Material finns på plats och fokus kommer att vara på akvarellmålning, men du är välkommen att ta med annat måleri-material om du hellre använder det. Ledare för workshopen är konstnären Magnus Åkesson som även är cirkelledare hos Medborgarskolan. Efter workshopen tar vi gärna emot era alster, då vi har en insamling av material kopplat till projektet, och ett urval av detta material kommer att ställas ut på biblioteken runt om i kommunen. 

Hjärtligt välkommen 

Ort

Medborgarskolan

Adlercreutzgatan 4, Ystad

Visa på karta

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde