Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

ZUMBA® Toning - gratis prova på - Limhamn

Ort
Limhamn
Startdatum
28 Aug 2018
Tid
19:05-19:50
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Anna Linnarsson
Arrangemangsnummer
26934
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Zumba – forget the workout and join the party!
Vi skakar loss till härliga latinamerikanska rytmer.
Zumba toning är en träningsform där du har speciella sticks i händerna vilket gör Zumba dansen mer intensiv och ännu roligare.

Detta är en gratis prova på.
Obs! Föranmälan krävs.


INNEHÅLL OCH MÅL
Zumba toning är en träningsform där du har speciella sticks i händerna vilket gör Zumba dansen mer intensiv och ännu roligare.
Eftersom vi har så roligt när vi rör oss till denna härliga musik tänker vi inte på att vi faktiskt får ett intensivt träningspass för hela kroppen som både förbättrar konditionen och stärker våra muskler. Eftersom vi blandar snabba och långsamma rytmer så får vi samma effekter som vid intervall träning som är det bästa för kroppen både vad det gäller fettförbränning och uthållighet.

FÖRKUNSKAPER
Det krävs inga förkunskaper! Varje låt består endast av 3-5 olika danssteg som upprepas och därför krävs det inga förkunskaper. Vi går igenom alla grundsteg och klassen är anpassad efter deltagare.

KURSLEDARE
Anna Linnarsson
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Ta med dig ett par sköna träningsskor, helst med bra stötdämpning som man hittar i skor avsedda för aerobics. Sköna träningskläder som man lätt kan röra sig i.
Obs! Begränsat med ombytesmöjlighet, finns ej dusch på plats. Zumba sticks finns till utlåning.

Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid!
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

RABATT PÅ DANS-, MUSIK, SÅNG OCH TEATERKURSER (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Ort

Folkets Hus

Linnégatan 61, Limhamn

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde