Amplified Equally: höstens utbud för kvinnor och transpersoner!

Amplified Equally heter Medborgarskolans musiksatsning för kvinnor och transpersoner. Under hösten har vi en lång rad inspirerande minicirklar – däribland ett par spännande nyheter inom artistcoachning och liveljudteknik!

För samtliga Amplified Equally-cirklar gäller det att de är gratis för kvinnor och transpersoner som ansluter sina band till vår musikverksamhet och rabatt ges till ungdomar 13-25 år.

Amplified Equally HT 2023

Amplified Equally: Introduktion till liveljud (kursstart 18 sep)
bit.ly/equally-liveljud

Amplified Equally: Artistcoachning #1: Branding (kursstart 21 sep)
bit.ly/equally-branding

Amplified Equally: Skapa din egen podd (kursstart 26 sep)
bit.ly/equally-podd-ht23

Amplified Equally: Grunderna i Logic Pro X (kursstart 4 okt)
bit.ly/equally-logic-ht23

Amplified Equally: Feedbacksessions för kvinnor /transpersoner (kursstart 8 okt)
bit.ly/equally-feedbackht23

Amplified Equally: Lär dig DJ:a (kursstart 9 okt)
bit.ly/equally-dj-2ht

Alla studiecirklar genomförs i Amplifieds studiolokal på Norra Grängesbergsgatan 11 om inte annat anges. Observera att vi oftast behöver minst 5 anmälda för att köra igång, därför kan kursstarterna komma att flyttas fram.

Anslut ditt band till Amplified

Vill du ansluta ditt band till Amplified och få tillgång till vår digitala studio, få en gratis goodiebag, rabatter i olika musikaffärer och hjälp med spelningar? Dessutom får kvinnor/transpersoner som ansluter sitt band delta gratis i hela vårt Amplified Equally kursutbud!
För mer info, maila:
anna.wagner@medborgarskolan.se

Läs vidare om "Amplifieds servicepaket"

Amplifieds servicepaket

När du startar en musikcirkel för ditt band, sång- eller artistgrupp så kan du nyttja en rad fördelar som vi tror kommer att hjälpa er kreativa utveckling.

Läs vidare om "Musikcirkel"

Musikcirkel

Inom vår musikverksamhet/Amplified finns tusentals musiker som spelar i band. Vi hjälper gärna dig och ditt band att utvecklas. Välkommen till oss!

Läs vidare om "Intresselista musikhus Malmö"

Intresselista musikhus Malmö

Medborgarskolan planerar för nya replokaler i ett fräscht nytt musikhus i "kulturbullerzonen" på NGBG. Huset planeras stå klart i september 2023. Passa på att få förtur till lokalerna genom vår intresselista - anmäl dig här!