Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

En diplomutbildning på Medborgarskolan kan vara början till en ny karriär. Här hos oss i Stockholm erbjuder vi utbildningar inom bland annat mat, trädgård, visual merchandiser och svetsning.

Diplomutbildningar i Stockholm

En diplomutbildning på Medborgarskolan kan vara början till en ny karriär. Här hos oss i Stockholm erbjuder vi utbildningar inom bland annat mat, trädgård, visual merchandiser och svetsning.

En diplomutbildning är en yrkesinriktad och yrkesförberedande utbildning på minst 80 timmar där du får ett diplom som bevis på vad du lärt dig. Diplomutbildningen vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter. Alla våra lärare på diplomutbildningarna är eller har varit yrkesverksamma inom respektive område.

Diplomutbildningar

Läs vidare om "Diplomutbildning EKONOMI OCH REDOVISNING"
14 augusti

Diplomutbildning EKONOMI OCH REDOVISNING

Företagsekonomisk utbildning i bokföring, bokslut och redovisning, lämplig för blivande eller redan arbetande ekonomiassistenter. Bli diplomerad i redovisningens grunder för att kunna gå vidare i din karriär och söka nya utmaningar.

Läs vidare om "Diplomutbildning: Florist grundutbildning, kvällstid ht 20"
18 augusti

Diplomutbildning: Florist grundutbildning, kvällstid ht 20

FULLBOKAT HÄR, DU HITTAR NY UTBILDNING PÅ MÅNDAGAR START 17/8 Pröva att jobba med blommor. Ett underbart material, kanske din nya framtid? Välkommen till en hantverksmässig grundutbildning för florister med fokus på teknik och kreativt skapande

Läs vidare om "Diplomutbildning: Trädgårdsskola, odling"
1 september

Diplomutbildning: Trädgårdsskola, odling

Trädgårdsskola – odling från grunden med praktiskt arbete på odlingslott. En utbildning öppen för alla med ett genuint intresse för trädgård och odling.

Läs vidare om "Diplomutbildning: Stora trädgårdsutbildningen"
5 september

Diplomutbildning: Stora trädgårdsutbildningen

Utbildning på hela konceptet trädgård! Lär dig och få kunskap om växter, formgivning och odling som berikar ditt gröna trädgårdsliv.

Läs vidare om "Diplomutbildning: Florist grundutbildning, onsdagar dagtid HT 20"
9 september

Diplomutbildning: Florist grundutbildning, onsdagar dagtid HT 20

Drömmer du om att arbeta som florist, eller vill du bara lära dig knepen för att själv skapa vackra konstverk av blommorna i din trädgård eller de du köper på torget?

Läs vidare om "Diplomutbildning: Visual Merchandiser - intensiv"
18 september

Diplomutbildning: Visual Merchandiser - intensiv

Att jobba som visual merchandiser innebär bl.a. att skapa butiksmiljöer och skyltfönster som är visuellt tilltalande, kommunikativa och säljande.

Läs vidare om "Diplomutbildning: Fartygsbefälsexamen Klass VIII"
2 november

Diplomutbildning: Fartygsbefälsexamen Klass VIII

Funderar du på att köra båt yrkesmässigt? Fartygsbefälsexamen Klass VIII krävs för kommersiell trafik till yrkes- eller handelsfartyg med en bruttodräktighet under 20 ton.