Midsommarkrans

Medborgarskolan Stockholm

Låt ditt intresse blomstra i sommar och gå en kurs hos oss på Medborgarskolan! Varva sommarens vila med inspiration och nya kunskaper. Lär dig något nytt, träffa trevliga människor och fyll på med energi. Vi har kurser för både stora och små. Vad sägs om att förbereda dig för sommarens friluftsliv, lära dig dreja, teckna manga, bli en barnkonditor, gå på sill-skola, bli florist för en dag eller lära dig göra en sommarbukett?

Kontakta oss

Regionkontor

Kursbokning: 010-157 60 20

Diplomutbildningar: 010-157 63 86, 010-157 60 00
Övriga frågor: 010-157 60 00
Maila oss

Besöksadress: Hagagatan 23 A,
104 32 Stockholm
Maila oss

Postadress: Box 19193, 104 32 Stockholm

Fler kontaktuppgifter

Händer i Stockholm

Visa föregående artikel
Visa nästa artikel

Vi har så mycket mer än bara kurser

Läs vidare om "Hyra lokal"

Hyra lokal

Söker du efter lokaler tillmöten eller konferenser? Letar du efter en replokal där du och bandet kan repa eller planerar du att starta en studiecirkel och är i behov av en lokal? Vi har lokaler i centrala Stockholm, i Täby och Sundbyberg.

Hyra lokal

Vår värld

Visa föregående artikel
Läs vidare om "Drömmare, prövare, breddare eller spetsare?"

Drömmare, prövare, breddare eller spetsare?

Vill du förverkliga en dröm eller testa något nytt? Till Medborgarskolans diplomutbildningar söker sig både de som vill förverkliga drömmar och de som vill pröva sig för inom ett nytt område. Men också de som ställer om mitt i livet, de som behöver bredda sin kompetens och de som vill spetsa sitt CV. – Sedan har vi en hel del som kommer hit bara för att de vill utveckla ett specialintresse för sitt eget nöjes skull, berättar Gunilla Söderström.

Läs vidare om "Mette ställde om – från hotellet till klassrummet"

Mette ställde om – från hotellet till klassrummet

Från konferensbokning till hemkunskapsundervisning. Inom loppet av några månader hade Mette Erling skolat om sig och bytt hotell- och konferensanläggningen mot klassrummet. Tack vare diplomutbildningen på Medborgarskolan känner hon sig trygg i köket. – Intresset för mat har funnits med sedan länge, men jag känner mig mycket tryggare i köket och i min undervisning i dag. Det jag tidigare hade på känn fick jag kunskap om under utbildningen, säger Mette.

Läs vidare om "”Krisen blev min möjlighet att bredda kompetensen”"

”Krisen blev min möjlighet att bredda kompetensen”

Pandemin kom som ett dråpslag mot besöksnäringen. Patricia Toledano var bara en av alla de som blev av med jobbet. Men en diplomutbildning på Medborgarskolan gav Patricia både bredare kompetens och nya vänner. Och nästan ett nystartat företag. – Mitt bästa tips till alla är att man ska passa på att plugga om man är arbetssökande eller drabbas av någon krissituation. Jag har haft väldig nytta av det, säger Patricia, som i dag arbetar som Account Manager på ett hotell.

Visa nästa artikel