Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Medborgarskolan Stockholm

Fyll på din ”bucket list” hos oss i höst!

Nu är vi igång igen efter en härlig sommar och har laddat upp med spännande och utvecklande kurser och föreläsningar i höst. Så varför inte göra en ”bucket list” utifrån vårt breda utbud? Innan året är slut kan du ha provat på en hel massa roliga nyheter hos oss. Vad sägs om att prova öl med Edvard Blom, förstå världen lite bättre genom föreläsningen Factfulness med Ola Rosling och Anna Rosling Rönnlund eller delta i en Blomstershow i Nobels tecken?

Varmt välkommen!

Händer i Stockholm

Visa föregående artikel
Visa nästa artikel

Vi har så mycket mer än bara kurser

Visa föregående artikel
Läs vidare om “Diplomutbildningar”

Diplomutbildningar

En diplomutbildning på Medborgarskolan kan vara början till en ny karriär. En diplomutbildning är en yrkesutbildning där du får ett diplom som bevis på vad du lärt dig. Diplomutbildningen vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Diplomutbildningar
Läs vidare om “Arbetsträning”

Arbetsträning

Är du inskriven på Arbetsförmedlingen och behöver arbetslivserfarenhet och referenser för att komma närmare arbetsmarknaden? Då kan arbetsträning eller förstärkt arbetsträning vara något för dig. Syftet med arbetsträningen är att ge dig möjlighet att prova på ditt yrke, ett nytt yrke eller få arbetslivserfarenhet i Sverige.

Arbetsträning
Läs vidare om “Föreningssamarbete”

Föreningssamarbete

Medborgarskolan samarbetar med många olika föreningar och verksamheter runt om i landet. Samarbetet bygger på ideellt engagemang och ser olika ut beroende på föreningens behov, omfattning och vilja såklart. Ofta anordnar vi studiecirklar och kulturprogram tillsammans.

Föreningssamarbete
Visa nästa artikel

Vår värld

Visa föregående artikel
Läs vidare om “Autoimmun kost är en het trend”
Föreläsning & Kurs

Autoimmun kost är en het trend

Cecilia var av de första i Sverige som började med autoimmun läkande kost. Det var 2013. Då hade hon de autoimmuna sjukdomarna psoriasis och psoriasisartrit och led dessutom av astma och en rad allergier som pollen, gluten, damm och ett antal frukter.

Läs vidare om “Medborgarskolan har flyttat in på Kavat Vård!”
Samarbeten

Medborgarskolan har flyttat in på Kavat Vård!

Medborgarskolan samarbetar med Kavat Vård som driver tio äldreboenden i Stockholm och Norrtälje. Samarbetet syftar till att ge människorna på äldreboenden möjligheter att utvecklas i ett livslångt lärande.

Visa nästa artikel