Ort
Distans
Antal tillfällen
10 st
Nummer
73035
Pris
6 500 kr

Om arrangemanget

Ta chansen att utveckla dina kunskaper i engelska med en skräddarsydd kurs. Du tränar på kursen den engelska du behöver i olika arbetssituationer när du till exempel talar i telefon, förhandlar med kunder, eller förbereder möten och presentationer. Och inte minst det viktiga kallpratet.

Innehåll
Individuell undervisning i engelska för dig som behöver konversationsträning, läxhjälp eller som vill damma av gamla kunskaper. Finslipa engelskan inför ett affärssammanhang, en resa eller konferens! Kursen passar även dig som är helt nybörjare och vill lära dig grunderna.
Undervisningen och upplägget anpassas efter dina önskemål och behov för att du ska få ut maximalt av dina enskilda lektioner.


Upplägg
Kursen omfattar 45 minuter x 10 kurstillfällen, det finns även möjlighet att ta dubbla lektioner. Tillsammans med kursledaren läggs en passande arbetsplan upp för att tillgodose dina önskemål. Start, dag och tid bestäms i samråd med ledaren och administrationen. Efter avslutad kurs erbjuder vi möjlighet att boka fler lektioner för att fortsätta inlärningen. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans ledaren vid första lektionen.

Förkunskaper
Kursen passar både dig som kommit i kontakt med språket tidigare och dig som är helt nybörjare.

Kursledare
Stephanie Roughton är ursprungligen från Kanada men har bott i Sverige i 6 år. Hon är en erfaren lärare och har många års erfarenhet av språkutbildning för barn. På den enskilda undervisningen erbjuder hon individanpassade lektionstillfällen där du får möjlighet att utveckla och utmana dina engelskakunskaper.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Vilket material som används bestäms vid första tillfället. Detta för att undervisningen ska bli så individuellt anpassad som möjligt.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
När du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör för utnyttja din rabatt på: Klicka här!

Bra att veta
I våra lokaler finns både kylskåp och micro, så det går bra att ta med egen lunch om så önskas. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Skriv gärna i meddelande rutan om du har några önskemål om dag eller tid.
Om fakturan skall skickas till din arbetsgivare eller ditt företag, vänligen meddela detta vid anmälan. Intresseanmälan gör du här på hemsidan eller ring
010-157 52 00.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Pris

Deltagaravgift: 6 500 kr

Summa: 6 500 kr

Utforska ämnesområde