Ort
Nora
Startdatum
10 Mar 2024
Tid
09:00-11:15
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
6 st
Ledare
Niklas Hrvacanin
Nummer
78147
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

Drömmer du om att få lära dig måla med akryl? Här har du chansen att få ta del av de viktiga baskunskaperna du behöver. Att måla med akryl är en underbar hobby som passar många!

Innehåll
Akrylmålning är roligt och enkelt. En vattenlöslig, luktfri och snabbtorkande färg som kan varieras i det oändliga med hjälp av fantasin.
Den här kursen passar både nybörjare och de med lite erfarenhet. 
Varje sammankomst innehåller teori och praktiska övningar.

Du kommer få lära dig färgblandning, bildkomposition, att skapa ljus, skugga, volym, struktur och perspektiv. Arbeta efter referensbilder och hur du skapar egna kreativa idéer till dina målningar

Du väljer fritt vilket material du arbetar med! Låt din inspiration välja om du vill måla på stora eller små dukar/pannå.

Upplägg
Kursen omfattar 3 x 45 min per tillfälle, vi träffas 6 gånger

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Kursledare
Niklas Hrvacanin är bildlärare i grunden och har lång erfarenhet av att lära ut och arbeta konstnärligt med både akryl- & oljemålning, teckning men med också digitala tekniker. 
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial köps av deltagaren.

Materiallistan ta med till kurs:
•    Akrylfärger
•    Penslar för akrylmåleri
•    Målarduk, pannå eller block för akrylmålning.
•    Palett för färgblandning tex tallrik eller avrivningspalett.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett stort utbud av Ateljé och Hantverkskurser, upptäck vårt kursprogram för att hitta något annat som verkar spännande.

Bra att veta
Tag med förkläde eller ha oömma kläder.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen
Lär mer på Olycksfallsfrskring | MedborgarskolanVill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Allaktivitetshuset i Nora

Älvtorpsvägen 11, Nora

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Utforska ämnesområde