Ort
Örebro
Startdatum
6 Nov 2024
Tid
16:30-18:45
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
81073
Pris
1 550 kr

Om arrangemanget

Här får du vidareutvecklas på nivån du är i med ditt akvarellmåleri. Vi utforskar, experimenterar med akvarell, lär oss nya, mer avancerade tekniker. Inget kan som akvarellen skildra himlens skiftningar, vattnets genomskinlighet, eller fånga naturens fantastiska nyanser av ljus och färg.

Innehåll
Kursen innehåller olika övningar, och uppgifter för att du skall utvecklas, hitta nya tekniker och se nya vinklar i ditt måleri. Vi går igenom teori som ni sedan övar på praktiskt genom måleri i vägledning av kursledaren. De flesta deltagarna brukar välja vad de målar själva. Vi fortsätter att öva på färgblandning, bildkomposition, att skapa ljus, skugga, volym, struktur och perspektiv. 

Upplägg
Kursen omfattar 3 x 45 min per tillfälle, vi träffas under 5 veckor.
Samma tid och veckodag.
 
Förkunskaper
Du bör har gått 1 grundkurs eller motsvarande kunskaper

Kursledare
Vahid Vahidian är en erfaren konstnär inom lera måleritekniker som akryl- & oljemålning, teckning och akvarell, han är specialinriktad på japanskt måleri med tusch men och kunnig kursledare inom både film och foto.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Tag med akvarellpapper, färglåda och penslar nr. 4, 10 och 12.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett stort utbud av Ateljé och Hantverkskurser, vi har flera olika nivåer på våra målerikurser. Vi hjälper dig gärna att hitta en kurs om passar dig.

Bra att veta
Det finns stafflier på plats.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 550 kr

Summa: 1 550 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde