Ort
Borås
Startdatum
27 Aug 2024
Tid
19:10-20:40
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
41476
Pris
1 395 kr

Om arrangemanget

Vår arabiska språkkurs är särskilt utformad för dig som vill ta det första steget in i en värld av fascinerande ljud, bokstäver och uttryck. Oavsett om du siktar på att resa, kommunicera med vänner eller helt enkelt vill lära dig något nytt, är vår nybörjarkurs det perfekta steget.

Innehåll
Arabiska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig har läst språket tidigare. Det är första steget mot målet att kunna göra sig förstådd och förstå vad andra säger på arabiska. Redan från början tränar vi att använda vardagsspråk så mycket som möjligt. Du kommer att få grundläggande kunskaper i hur arabiska är uppbyggt, alfabet och uttal.

För vem
Denna arabiskakurs är en nybörjarkurs så du behöver inte ha några förkunskaper.

Kursledare
Khalaf har arabiska som sitt modersmål och har en djup förståelse för den arabiska kulturen och språket, och hans expertis sträcker sig över olika dialekter och lingvistiska aspekter. Han är särskilt skicklig i att anpassa undervisningen efter studenternas behov och nivåer, vilket möjliggör en engagerande och effektiv inlärningsmiljö.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Kursboken "Arabiska för nybörjare" Folkuniversitets förlag, kan du köpa på https://www.utbildningsstaden.se/sv/

Bra att veta
Du får en kallelse innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Skriv detta i meddelanderutan.

  

Ort

Medborgarskolan Borås

Skaraborgsvägen 35 E, Borås

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 395 kr

Summa: 1 395 kr

Utforska ämnesområde