Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Karlstad
Startdatum
3 Feb 2021
Tid
17:45-19:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Sofia Caiman
Nummer
50438
Pris
1 450 kr

Om arrangemanget

För dig som har dansat balett några terminer. Du kanske har dansat för längesen, du kanske helt enkelt vill få njuta av att dansa till klassisk musik, du kanske vill få hjälp med att förbättra din baletteknik, eller bara få en riktigt bra fysisk träning?

Innehåll
Lektionerna innehåller teknikträning, övningar som förbättrar fysisk styrka och flexibilitet, samt dansanta stegkombinationer anpassade efter deltagarna. Oavsett vilken nivå du befinner dig på nu, så möter vi dig med respekt utefter dina förutsättningar. 

Upplägg
Kursen genomförs 1 gång per vecka, samma dag och tid. Varje tillfälle omfattar 90 min.

Förkunskaper
För dig som dansat balett några terminer.

Kursledare
Sofia Caiman är utbildad vid Balettakademien i Stockholm samt Danshögskolan, DOCH, och har mångårig yrkeslivserfarenhet som dansare, koreograf och danspedagog.


Kursmaterial
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
När du avslutat denna kurs så erbjuder vi ytterligare fortsättning nästkommande termin.

Bra att veta
Vi dansar i strumpor, alternativt balettskor. Om du har andra skor skall du ha skor som kan glida på golvet. Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss! Denna kurs är godkänd enligt Skatteverkets kriterier för "motion och enklare friskvård". Vi tar emot Friskvårdskuponger samt Friskvårdschecken. Klä dig bekvämt men inte i allt för löst sittande kläder. Kom till kursen ombytt då lokalen saknar omklädningsrum och dusch. Ta gärna med vattenflaska och en tjockare tröja till avslappning och stretch.


Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Karlstad Herrhagen

Vasagatan 8, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 450 kr

Summa: 1 450 kr

Utforska ett ämnesområde