Ort
Kungsbacka
Startdatum
7 Mar 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
3 st
Nummer
40634
Pris
895 kr

Om arrangemanget

Blommor, arrangemang och grön inredning har stor betydelse för den totala upplevelsen av ett rum eller ett helt hem. Mäklarna har förstått detta och arbetar mycket med arrangemang och rätt växt på rätt plats inför en försäljning.

Innehåll
Rumsdekoration, bukettbindning och bordsdekoration är alla moment som kursen tar upp. Genom att binda en bukett med volym och rätt längd på stjälkar till rätt vas eller urna gör stor skillnad. Om du sedan vårdar den rätt kommer ditt arrangemang att stå sig länge.

Hur och var du ska placera dina gröna växter och givetvis ans och vård, ger dig kunskaper som du direkt kan ta med dig hem. Till sist kommer du även att få flera tips och idéer på vackra bordsdekorationer. Till stor glädje för dina middagsgäster och varför inte till glädje för dig och din familj, en helt vanlig vardag.

Upplägg
Kursen inleds med en kortare introduktion där vi ger en översikt av kommande teman och inriktningar. 
Men redan första tillfället får du möjlighet att dyka in i blommornas värld och skapa ditt egna unika "gå bort"-arrangemang.

Material för första kursdagen:
Ta med dig ett urval av blommor och personligt valda förbrukningsmaterial som speglar din stil.
Detta kan inkludera:

  • Kottar, kvistar och strån för en naturlig touch
  • Torkade blommor för tidlös skönhet
  • Färgglada tygbitar för en lekfull twist

Bara fantasin sätter gränser!

Varje deltagare ansvarar för att ta med sina egna material för att fullända sina blomsterkonstverk.
Låt oss tillsammans skapa något vackert!

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Deltagarna tar med sig blommor och andra förbrukningsmaterial till kursen.
Kottar, Kvistar, Strån, Torkade blommor, Tygbitar etc. Bara fantasin sätter gränser.
Mer information ges vid det första kurstillfället.

Kursledare
Barbro är en kunnig och engagerad kursledare med ett långvarigt intresse för växter och blommor samt en floristutbildning i bagaget.
Genom sitt engagemang och förståelse för växter, hjälper Barbro andra att uppskatta och utforska världen av blommor och arrangemang.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Bra att veta

Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Ort

Medborgarskolan Kungsbacka

Kabelgatan 9, Kungsbacka

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde