Ort
Distans
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Peter Hagenstål
Nummer
41051
Pris
1 650 kr

Om arrangemanget

Individuell undervisning för dig som behöver hjälp med vissa delar i manuell bokföring eller databokföring - enskild undervisning på distans i realtid.

Vi erbjuder undervisning från och med vecka 35, varmt välkommen med din förfrågan.

Innehåll

Kursen anpassas efter dina önskemål:
Grunder i manuell bokföring (manuellt)
Vid databokföring så är dessa program möjliga att jobba med under kursen:
Visma eEkonomi, Visma Administration 500 eller Fortnox.

Kursen är på distans i realtid där du och kursledaren ses samtidigt i ett digitalt rum. Länk till den digitala plattformen kommer på mail innan kursstarten.

Förkunskap

Datavana.

Kursledare

Peter Hagenstål har haft ekonomi- och datakurser hos Medborgarskolan sedan 1997. Parallellt så jobbar han på en redovisningsbyrå.

Peter är en kunnig ledare som har ett väldigt fint sätt att möta sina deltagare på. Han förklarar på ett pedagogiskt sätt och hjälper dig att nå ditt mål och få ditt användbara Diplom.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och arbetar utifrån Medborgarskolans kärnvärden.

Kursmaterial

Kursmaterial för manuell bokföring ingår inte i kursavgiften. Du köper själv din bok tex från Bokus. Den heter "Basbok i bokföring" ISBN 978-91-47-09539-1. Vänta med att köpa boken tills ledaren och du har stämt av startdatum, tid och innehåll och du blir kallad till kursen.

Ledaren har kursmaterial för databokföring som ingår i kursen.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kurspriset avser 3 x 45 minuters lektioner., vilket är minimum för enskild undervisning. Du kan utöka kursen med fler tillfällen om så önskas. Ett extra tillfälle omfattar 45 minuter och kostar 550 kr.
  • Ring 0510-420503 eller maila till katrin.alfredsson@medborgarskolan.se angående dina önskemål om innehåll, startdatum och tid.
  • Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.
  • Gör ingen direktbetalning vid eventuell webbanmälan utan välj ”Medborgarskolan faktura”. Din bokning gäller först från och med att tid och kursinnehåll ömsesidigt är bekräftat.
  • Du får en kallelse samt länk till den digitala plattformen innan kursstart. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare.
  • Vill du delbetala? Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Utebliven närvaro eller utebliven betalning gäller INTE som avbokning!

Medborgarskolan och folkbildning

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Ort

Distanskurs

Anslutna Föreningar/Grupper mfl, Distans

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 650 kr

Summa: 1 650 kr

Utforska ämnesområde