Ort
Distans
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Peter Hagenstål
Nummer
41051
Pris
1 650 kr

Om arrangemanget

Individuell undervisning för dig som behöver hjälp med vissa delar i manuell bokföring eller databokföring - enskild undervisning på distans i realtid.

Innehåll
Kursen anpassas efter dina önskemål:
Grunder i manuell bokföring (manuellt)
Vid databokföring så är dessa program möjliga att jobba med under kursen:
Visma eEkonomi, Visma Administration 500 eller Fortnox.

Kursen är på distans i realtid där du och kursledaren ses samtidigt i ett digitalt rum. Länk till den digitala plattformen kommer på mail innan kursstarten.

Förkunskaper
Datavana.

Kursledare
Peter Hagenstål har haft ekonomi- och datakurser hos Medborgarskolan sedan 1997. Parallellt så jobbar han på en redovisningsbyrå.

Peter är en kunnig ledare som har ett väldigt fint sätt att möta sina deltagare på. Han förklarar på ett pedagogiskt sätt och hjälper dig att nå ditt mål och få ditt användbara Diplom.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kursmaterial för manuell bokföring ingår inte i kursavgiften.
Du köper själv din bok tex från Bokus. Den heter "Basbok i bokföring" ISBN 978-91-47-09539-1. Vänta med att köpa boken tills ledaren och du har stämt av startdatum, tid och innehåll och du blir kallad till kursen.

Ledaren har kursmaterial för databokföring som ingår i kursen.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner hos Bokus.se och i Akademibokhandeln, läs mer på: www.medborgarskolan.se/formaner 

Bra att veta
Kurspriset avser 3 x 45 minuters lektioner., vilket är minimum för enskild undervisning. Du kan utöka kursen med fler tillfällen om så önskas. Ett extra tillfälle omfattar 45 minuter och kostar 550 kr.

Ring 0510-420503 eller maila till katrin.alfredsson@medborgarskolan.se angående dina önskemål om innehåll, startdatum och tid.

Gör ingen direktbetalning vid eventuell webbanmälan utan välj ”Medborgarskolan faktura”. Din bokning gäller först från och med att tid och kursinnehåll ömsesidigt är bekräftat.

Du får en kallelse samt länk till den digitala plattformen innan kursstart. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

 

 

Ort

Distanskurs

Anslutna Föreningar/Grupper mfl, Distans

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 650 kr

Summa: 1 650 kr

Utforska ämnesområde