Ort
Linköping
Startdatum
9 Apr 2022
Tid
09:00-16:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Ledare
Thomas Häggström
Nummer
29778
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Välkomna till denna helgworkshop för vuxna, där vi kommer att arbeta med Clown som teknik. Clown kan ge flera olika bilder med allt från en färgglad person som jonglerar på enhjuling till en läskig medlem ur Skarsgårdfamiljen. Denna typ av clown är väldigt annorlunda.

Med rötter från commedia dell'arte, en teaterform som utgår från fysiska stora uttryck och starka karaktärer har clown utvecklats till en teaterform som grundar sig så gott som helt i ren improvisation.  Vi kommer alltså att arbeta med clown som teknik för improvisation där vi kollar på grunderna för att utveckla sin egen clownkaraktär.  Helgen är för både dig som vill utveckla dig inom teater och för dig som kanske bara vill testa något nytt. Vi utgår alltid från individernas unika förmågor.

KURSLEDAREN
Thomas Häggström är skådespelare och leder teaterkurser sedan några år tillbaka, han har bland annat varit aktiv i Kvartersteatern i Sundsvall och är idag medlem i både improvisationsgruppen Laikos och den fria teatergruppen Teater Imba i Linköping.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Det viktiga är att vi under kursen vågar ta steget att utmana oss själva och ha roligt i en trygg grupp.

UPPLÄGG:
Vi träffas lördag och söndag 9-10 april. Medtag egen lunch att värma, kylskåp och micro finns.

FÖRKUNSKAPSKRAV:
Inga förkunskaper krävs! Kom som du är!

ANMÄLAN OCH KALLELSE
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan.

Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften som ska betalas inom 30 dagar. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan. Det går även bra att göra en direktbetalning vid anmälan.

BRA ATT VETA
Du vet väl om att vi säljer presentkort på kurser? Hör av dig till oss på linkoping@medborgarskolan.se eller 075-241 68 30.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla kurser och föreläsningar.

Ort

Linköping Medborgarskolan

Teknikringen 7, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Utforska ett ämnesområde