Ort
Uppsala
Startdatum
3 Aug 2024
Tid
10:00-12:15
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
4 st
Nummer
80676
Pris
1 370 kr

Om arrangemanget

Upplev en rolig och interaktiv Clownkurs där du får chansen att utforska gestaltning tillsammans med andra entusiastiska deltagare!

Innehåll
I Clownkursen får du prova på olika sorters clownteknik och skapa din egen clown. Vi tränar hur man är som clown både individuellt och i grupp. Du för göra olika typer av övningar och skapa ett eget clownnummer.

Upplägg
Kursen går under två helger på lördag och söndag v31&v32 (samma dag och tid) och omfattar 2 tim 15 min per sammankomst. Eventuella uppehåll görs upp i gruppen gemensamt under första kurstillfället.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs på den här kursen, alla är välkomna!

Kursledare 
Henrik Olsson är scenkonstpedagog med högskoleutbildning från Finland. Efter sin examen har Henrik arbetat vid flera kulturskolor, hållit workshops och varit verksam vid grundskolor med estetiskt fokus. Dessutom engagerar sig Henrik i fria teatergrupper och driver egna kulturprojekt. Han besitter omfattande erfarenhet av att arbeta med deltagare i olika åldrar och på olika nivåer.
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Här kan du läsa mer om hur du gör för att delbetala: Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan

Visste du att?
Medborgarskolan i Uppsala är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Bra att veta
Teaterkursen hålls i Medborgarskolans ljusa och rymliga spegelsal på Ekeby Bruk i Uppsala. I vår lokal finns kylskåp och mikro. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Ort

Ekeby Bruk 2N

Ekeby Bruk, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 370 kr

Summa: 1 370 kr

Relaterade artiklar

Dans och teater

Lekfullhet och klassiskt drama

När Medborgarskolans teatergrupp satte upp sin omarbetade version av Shakespeares drama ”En midsommarnattsdröm” fanns ett 40-tal förväntansfulla föräldrar i pub...

30 maj 2024
Helena Vincent
Läs vidare om "Lekfullhet och klassiskt drama"

Utforska ämnesområde