Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Dansintensiven showdans/lyrisk jazz från 14 år forts 1-2

Ort
Örebro
Startdatum
12 Aug 2019
Tid
13:00-16:15
Dagar
Mån-Ons
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Emma Andersson
Nummer
37506
Pris
950 kr

Om arrangemanget

Häng med på dansintensiven!! För dig som vill komma igång efter sommaren, få dansa härliga koreografier, slipa på din teknik
och ha kul.


Upplägg och innehåll

Måndag 12/8 kl 13:00-16:15 - Uppvärmning, teknik jumps & turns och koreografi

Tisdag 13/8 kl 13:00-16:15 - Uppvärmning, teknik stretch och koreografi

Onsdag 14/8 kl 15:00-16:45 Uppvärmning och koreografi med Emma Andersson. 17:00-19:00 Gästlärare som jobbar med koreografi. 

Förkunskaper
Kursen är anpassad för dig som har minst 6-8 terminers förkunskaper av ex showdans, lyrisk jazz, balett eller modernt

Kursledare
Emma Andersson har dansat på Entré sedan starten 1997 och undervisat hos oss sedan 2007. Hon är utbildad vid Balettakademiens yrkesförberedande linje och dansestet på Risbergska skolan i Örebro, för att sedan fortbilda sig i New York där hon dansat på bland annat Broadway Dance Center och DNA. Emma har även arbetat på grund- och gymnasieskola med dans under flera år. Hon har bland annat medverkat som dansare i tv produktionen O helga natt, Örebrogalan samt Swinging Christmas med Bröderna Rongerdahl. Hon ingår även i vår showgrupp Hot shoes. Emma arbetar mycket med teknik och lägger stor vikt vid att locka fram den enskilda dansarens musikalitet och uttryck på sina klasser. Hos oss undervisar hon: Showdans, Lyrisk jazz och Balett

Gästlärare:

Emily Bufferd är verksam i New York och runt om i USA. Emily kommer ursprungligen från Florida med flyttade i tidig ålder till New York city för att förverkliga sin dröm. Idag undervisar hon på många kända skolor, så som Joffrey Ballet School, Broadway dance center och Steps on broadway. Emily producera även dans, hon är bland annat grundare till "Young choreographers festival" som i år firar 10 år i New York City. Emily är också koreograf för kompaniet BEings dance.

Mer om Emily kan du läsa på www.emilybufferd.com eller på hennes instagram: @ebufferd

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
Dansskolan har ett stort utbud med olika dansstilar och nivåer. Se hemsida! www.dansskolanentre.se

Bra att veta
Medtag något lätt att äta i pausen och vattenflaska. Klädsel: Bekväma träningskläder. Kursen genomförs på Marie Kühlers showdansskola Entré, Fabriksgatan 1. Omklädningsrum med duschmöjligheter finns.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Ort

Showdansskolan Entré

Fabriksgatan 1, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 950 kr

Summa: 950 kr

Utforska ett ämnesområde