Ort
Degeberga
Startdatum
9 Sep 2024
Tid
18:15-19:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
11 st
Ledare
Diana Cederfri-Andersson
Nummer
68578
Pris
985 kr

Om arrangemanget

I denna kurs får barnen ha kul samtidigt som de både får röra på sig ! På ett lekfullt och roligt sätt testar vi att dansa street´n show som är en mix av olika dansstilar som bland annat jazzdans, hiphop och showdans.

Om kursen
Det ska vara en rolig stund med mycket rörelse till musik och glad dans. Det blir mest koreografi men vi kommer även att göra diagonaler och annan teknikträning. Lektionerna inleds med uppvärmning och avslutas med stretching. Street´n show är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor. 

För vem
Du behöver ingen förkunskap.

Kursledaren
Diana Cederfri har sedan hon var 11 år dansat jazz och streetdance. Hon har även stor förkärlek till slasa och samba. Diana har dansat på flera dansskolor i Skåne och medverkat som dansare i "Rock the night" Till vardags arbetar Diana som diabetessjuksköterska, zumba instruktör och brinner för folkhälsa. För Diana är dansen ett fantastiskt verktyg till att förbättra hälsa och skapa livsglädje. Hon ser framemot att möta alla dansare här via Medborgarskolan, både barn, unga och äldre.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
-OBS: Uppehåll v.44. Uppvisning på teatern den 1 dec.
-Bär bekväm klädsel som är lätt att röra sig i, gymnastikskor och ta gärna med vattenflaska
-Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Degebergaskolan

Söndreklacksvägen 3, Degeberga

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 985 kr

Summa: 985 kr

Utforska ämnesområde