Ort
Göteborg
Antal tillfällen
5 st
Nummer
44755
Pris
2 920 kr

Om arrangemanget

Dragspel är ett fantastiskt instrument, speciellt om man älskar franska valser, argentinsk tango, irländska jigs eller reels, finskt svårmod, underbara jazzballader, eller varför inte svensk folkmusik eller en Evert Taube-vals?

Innehåll

Individuell undervisning i dragspel från nybörjare till avancerad nivå.
Vi jobbar med att bredda insikter och förmågor i olika stilar och tekniker. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagaren för att du ska lära sig så mycket som möjligt. Spelar du, eller har du ett pianodragspel eller knappdragspel? Det går bra vilket som.

Upplägg

  • Lektionerna sker enskilt med Ulf fem veckor i rad på samma dag och tid.
  • Lektionstiden är 45 minuter men om du önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner.
  • Undervisningen sker under eftermiddagar och kvällar men inte på röda dagar. Om du har önskemål på dag och tid, uppge det vid anmälan. När du har spelat dina bokade lektioner kan du välja att köpa till fler lektioner. Då kan du behålla den tid och dag du har valt och fortsätta utveckla ditt dragspelande. Meddela kursadministrationen så hjälper vi dig.
  • Efter anmälan blir du kontaktad av kursledaren för att bestämma startdatum, dag och tid för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan. 

Förkunskap

Du behöver inte ha spelat dragspel tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

Kursledare

Ulf Bornstein är utbildad musiklärare i Göteborg. Han spelar själv pianodragspel. Han har varit verksam som deltidsmusiker och spelat irländsk folkrock, latinamerikansk musik, tango av olika slag, italienska schlagers mm. Som lärare tycker han det är väldigt viktigt att inlärningen och utövandet är lustfyllt och han utgår i första hand från elevernas egen musiksmak och intressen.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling. 

Rabatter  

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner 

Länk till förmåner 
Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan 

Välkommen till oss  

Undervisningen sker hemma hos ledaren Ulf. 

Bra att veta

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor. 
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss. 

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör under “Kursavgift och betalning”: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/  

Medborgarskolan och folkbildning  

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.  

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen. 

Ort

Hemma hos ledaren Ulf

Amiralitetsgatan 24 P lgh 1102, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 920 kr

Summa: 2 920 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde