Ort
Stockholm
Startdatum
25 Nov 2023
Tid
09:30-16:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Thomas Björk
Nummer
53996
Pris
1 395 kr

Om arrangemanget

Baka goda tårtor, träna spritsteknik med grädde eller maräng

Innehåll
Tårtor för nybörjare. Vi lär oss att baka en tårta från grunden. Fylla och dekorera tårtan med det säsongen erbjuder och spritsar tårtan med grädde eller maräng. Tårtan du bakar tar du med dig hem.

Vi pratar och lär oss om olika typer av bottnar, olika smörkrämer och kokande krämer som passar till olika bottnar, samt olika tyllar vid spritsning. Dessutom hur man klär en tårta med chokladkant. Recept på olika bottnar, smörkräm, fyllningar samt olika mousser får du med dig hem tillsammans med din vackra tårta du har skapat under dagen.

Upplägg
En dagskurs för nybörjare då du får lära dig att systematiskt bygga upp en tårta från grunden. Att sätta utseende och smaker till den bästa kombinationen.

Förkunskaper
Inga förkunskaper, alla är välkomna.

Kursledare
Thomas Björk är en hängiven bagare och har undervisat många nybörjare på Medborgarskolan under flera år. Thomas har även tävlat i bakning på tv.

Kursmaterial
Recept och instruktioner som du använder på kursen. Kostnad för råvaror ingår och du går hem med din tårta.

Utvecklingsmöjligheter
Vi erbjuder många fler bakkurser, både matbröd och söta bakkurser.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 395 kr

Summa: 1 395 kr

Utforska ämnesområde