Ort
Kristianstad
Startdatum
18 Mar 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
67944
Pris
500 kr

Om arrangemanget

Vakna upp till kaffets spännande värld! Upptäck hemligheterna bakom varje perfekt bryggd kopp i vår spännande studiecirkel ledd av Oscar Sundahl som tävlat i SM i bryggning. Från exotiska bönor till mästerliga bryggtekniker, vi tar dig på en aromatisk resa som förvandlar ditt morgonkaffe till en konstform.

Är kaffe mer än bara en dryck för dig? Gör varje kopp till en upplevelse! Vår studiecirkel erbjuder en djupdykning i kaffets förundrande värld. Lär dig allt från rostningsgradens påverkan till skillnader mellan bönor från Sydamerika och Afrika.

Vår cirkelledare Oscar Sundahl tävlade i SM i kaffebryggning förra året och blev då också historiskt den första tävlanden med funktionsnedsättning som placerat sig i tävlingen. Under sex kurstillfällen leder han deltagarna på en resa förbi allt från kaffets historia till särskilda regioner i världen och personliga kontakter som Oscar skaffat sig under sin egen resa, det kommer också bli fokus på särskilda bryggtekniker och så klart en himla massa fint kaffe!

Upplev hur små förändringar i bryggprocessen kan skapa stora skillnader i smak. Bli en kaffeexpert och upptäck dina nya favoritbönor och bryggmetoder tillsammans med oss på Medborgarskolan!

Ort

Medborgarskolan Kristianstad

Magasinsgatan 2, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 500 kr

Summa: 500 kr

Utforska ämnesområde