Ort
Skövde
Startdatum
5 Mar 2024
Tid
10:00-11:30
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
40816
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Välkommen in i det engelska språkets värld! Kursen för dig som vill fortsätta att bygga på/repetera dina kunskaper och samtidigt träna att konversera på engelska. Welcome!

Hello! Engelskan är nyckeln som öppnar en hel värld av möjligheter då språket talas i många länder runtom i hela världen.

Innehåll

Kursen vänder sig till dig som har grunderna och som vill fortsätta bygga på/repetera dina kunskaper och komplettera detta med konversationsträning. 

Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid.

Förkunskaper
För dig som vill repetera/bygga på kunskaper på högstadienivå. Läs om språknivåer och testa dig själv på www.medborgarskolan.se/europaradets-nivaskala

Europarådets nivåskala
Basnivå Nybörjare
Basnivå A1
Basnivå A2
Självständighetsnivå B1
Självständighetsnivå B2
Avancerad nivå C1
Avancerad nivå C2

Kursledare
Albany Zambrano är ursprungligen från Venezuela och tvåspråkig sedan barnsben i spanska och engelska. Hon har bott i flera latinamerikanska länder men även i USA. Albany är utbildad engelsklärare.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för kurslitteratur ingår inte i kursavgiften.
Mer info om vilket kursmaterial som används kommer via din kallelse innan kursstart.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner 

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Inspiration
Läs om hur språk får hjärnan att växa www.medborgarskolan.se/var-varld/sprak/nya-sprak-far-hjarnan-att-vaxa

Ort

Medborgarskolan Skövde

Södra Trängallén 2A, Skövde

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde