Ort
Göteborg
Startdatum
22 Feb 2024
Tid
17:30-19:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Mark Graham
Nummer
39267
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

Genom konversationsträning får du "flyt" i språket och en ledigare samtalsstil. Vi läser texter från olika ämnesområden och använder dem som bas för konversation.

Innehåll
Vi utgår från texter, film, böcker eller praktiska situationer och tränar språket i meningsfulla sammanhang. Mångsidig språkträning i olika praktiska sammanhang ger dig en förmåga att kunna tala naturligt och säkert.
Kurstillfällena ägnas främst åt muntliga övningar. Du som deltagare är muntligt aktiv på språket under lektionerna både i samspel med läraren och med andra kursdeltagare.

För vem
Du har redan goda baskunskaper i engelska och förstår en del av t ex radio- eller tv-program.
Är du osäker på nivå gå in och gör språktestet:

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/faq/vilken-sprakkurs-ska-jag-valja/

Kursledare
Mark har lärt ut engelska i Göteborg under 25 års tid. Mark är född i New York, han har studerat affärer, finans och juridik i USA. Han tycker om att arbeta med allt från nybörjare till mer avancerade deltagare, Mark har även erfarenhet av att lära ut affärsengelska.

Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Tidningsartiklar mm

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Skriv detta i meddelanderutan.

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Molins

Molinsgatan 7, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Utforska ämnesområde