Ort
Borås
Startdatum
29 Apr 2024
Tid
17:30-19:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
40859
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Ditt Första steg mot flytande engelska! Är du redo att ta det första spännande steget mot att bemästra engelska? Vår Engelska språkkurs för nybörjare är utformad för att göra din inlärningsresa rolig, givande och full av framsteg.

Innehåll
Välkommen till engelska för nybörjare. Denna kurs passar dig som vill lära dig grunderna i engelska -  antingen i ett specifikt syfte, som en resa, eller bara för att du vill lära dig ett nytt språk med en handledares stöd.

Upplägg
Vi träffas en gång i veckan, under sex veckor. Varje träff är 90 minuter.
Förkunskap
Ingen förkunskap krävs.
Kursledare
Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
OBS! Du köper boken själv. Bestäms vid första tillfället.
Bra att veta
Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Välkommen !

 

Ort

Medborgarskolan Borås

Skaraborgsvägen 35 E, Borås

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ämnesområde