Ort
Stockholm
Startdatum
2 Dec 2023
Tid
10:00-13:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Charlotte Ageland
Nummer
54314
Pris
1 195 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Fira första advent genom att skapa en krans med personlig prägel

Gör en vacker krans till ytterdörren - eller varför inte till bordsdekoration? Här får du lära dig tekniken för att binda en snygg och hållbar krans med exempelvis barrväxter, kottar, bär, kryddor och annat som hör julen till.

Upplägg

Vi arbetar praktiskt och lär oss lite teori om varuvård och komposition medan vi arbetar. Kursen hålls i vår floristsal.

Förkunskaper

Kursen är öppen för alla, inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Charlotte Ageland är utbildad florist och har drivit egen butik. Hon har stor erfarenhet av pedagogisk verksamhet och har föreläst och undervisat i olika sammanhang. Idag håller Charlotte i en av Medborgarskolans grundutbildningar, flera fortsättningskurser samt kortare inspirationskurser.

Kursmaterial

Blommor och material ingår i priset - men ta gärna med kottar, kvistar eller något annat från naturen som du vill binda in i din krans! Kransen tar du med hem (ta gärna med en papperskasse att bära hem i). Vi arbetar stående - tänk på oömma kläder och sköna skor.

Utvecklingsmöjligheter

Vill du vidareutveckla dina färdigheter som florist? Medborgarskolan erbjuder olika floristutbildningar samt kortare kurser - håll utkik på vår hemsida!

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde