Ort
Stockholm
Startdatum
12 Okt 2024
Tid
10:00-13:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Charlotte Ageland
Nummer
55888
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Vill du ha en annorlunda och minnesvärd stund - kanske till möhippan, svensexan, återträffen eller företaget? Kom och bind blommor med ditt eget sällskap, under ledning av en erfaren florist!

Vi kan skapa en halvdag för just ditt sällskap där ni testar att binda blommor som ett proffs. Ni får även lära er hur man sköter blommorna för bästa hållbarhet. Anmäl dig så hör vi av oss!

Datumet ovan är bara ett förslag - vi kommer gemensamt överens om en dag och tid som passar er. Det räcker med 1 anmälan till att börja med (sedan behöver varje deltagare anmäla sig separat).

Priset gäller per person. Blommor, material samt ledning av en erfaren florist ingår. Ni kan vara minst 6 och högst 10 personer. Vid färre antal deltagare blir priset per person något högre. Kursen hålls i våra lokaler på Hagagatan 23A. 

Notera att detta utan undantag är en helt alkoholfri tillställning.

Buketterna ni skapar tar ni givetvis med er hem. Ta gärna med papperskassar att bära i. Ha gärna bekväma skor och oömma kläder.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Relaterade artiklar

Konst och hantverk

Florist för en dag - Blomstermoln

Att mötas genom kreativitet och gemensamt intresse för att lära sig något nytt är bland det bästa jag vet. Det bubblade av förväntan i trapphuset på Medborgarsk...

22 maj 2024
Malin Karlstedt
Läs vidare om "Florist för en dag - Blomstermoln"

Utforska ämnesområde