Populära floristkurser på Medborgarskolan.
Kurs

Florist för en dag: Färgstark vårbukett

Ort
Stockholm
Startdatum
30 Mar 2023
Tid
17:00-20:00
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Charlotte Ageland
Nummer
51838
Pris
1 195 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Vi välkomnar våren genom att binda buketter i starka härliga färger

En halvdag för dig som vill prova att binda blommor och som längtar efter starka färger... här får du lära dig några av floristernas knep och går hem med en vacker bukett som du skapat själv.

Upplägg

Vi arbetar praktiskt och väver in teori medan vi arbetar. Vi skapar buketter i traditionell spiralteknik och pratar om grundläggande varuvård och komposition.

Förkunskaper

Kursen är öppen för alla, inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Charlotte Ageland är utbildad florist och har drivit egen butik. Hon har stor erfarenhet av pedagogisk verksamhet och har föreläst och undervisat i olika sammanhang. Idag håller Charlotte i en av Medborgarskolans grundutbildningar, flera fortsättningskurser samt kortare inspirationskurser.

Kursmaterial

Blommor och material ingår i priset. Buketten du skapar tar du självklart med hem! Tag med papperskassar att bära hem blommorna i. Tänk gärna på oömma kläder och sköna skor.

Utvecklingsmöjligheter

Vill du vidareutveckla dina färdigheter som florist? Medborgarskolan erbjuder olika floristutbildningar samt kortare kurser - håll utkik på vår hemsida!

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde