Ort
Stockholm
Startdatum
15 Jun 2024
Tid
10:00-13:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
55112
Pris
1 245 kr

Om arrangemanget

Lär dig binda en riktigt lyxig hårkrans till midsommar

Ta din midsommarkrans till nästa nivå med vår erfarna florist. Kransen du binder tar du såklart med dig hem!

Upplägg

Vi arbetar praktiskt och lär oss lite teori om varuvård och komposition medan vi arbetar. Kursen hålls i vår floristsal.

Förkunskaper

Kursen är öppen för alla, inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Madli Wiiburg Walfridsson är utbildad florist och pedagog med mångårig erfarenhet. Hon är även stolt medlem i Hantverkarna i Stockholm. Hon har drivit blomsterbutik i Vasastan och varit handledare för floristelever på olika floristutbildningar, samt hållit kurser inom blomsterbinderi med många olika teman under åren. Den stora passionen är att jobba som florist med blommor till livets alla skeden, både till glädje och sorg, till bröllop och event stort som smått. Att ständigt utvecklas och följa nya tekniker och trender inom sitt skrå känns viktigt. Numera driver hon sin verksamhet och utgår ifrån i sin studio i Vendelsö.

Kursmaterial

Blommor och material ingår i priset - men ta gärna med en papperskasse att bära hem dina blommor i. Vi arbetar stående - tänk på oömma kläder och sköna skor.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss

Utvecklingsmöjligheter

Vill du vidareutveckla dina färdigheter som florist? Medborgarskolan erbjuder olika floristutbildningar samt kortare kurser - håll utkik på vår hemsida!

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer här.

Medborgarskolan och folkbildning

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som hjälper dig att växa som individ. Vi har ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen. Folkbildningens pedagogik handlar om att anpassa kurser och studiecirklar efter deltagarnas intressen och förutsättningar.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 245 kr

Summa: 1 245 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde