Populära floristkurser på Medborgarskolan.
Kurs

Florist för en dag: Sommarbukett

Ort
Stockholm
Startdatum
3 Jun 2023
Tid
10:00-13:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Charlotte Ageland
Nummer
51539
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Fira sommarens intåg med blomster!

Under en halvdag binder vi vackra buketter i somriga färger och former. Ta gärna med något du plockat själv och vill väva in!

Upplägg

Vi arbetar praktiskt och väver in teori medan vi arbetar. Vi skapar buketter med traditionell spiralteknik, lär oss om grundläggande varuvård och komposition.

Förkunskaper

Kursen är öppen för alla, inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Charlotte Ageland är utbildad florist och har drivit egen butik. Hon har stor erfarenhet av pedagogisk verksamhet och har föreläst och undervisat i olika sammanhang. Idag håller Charlotte i en av Medborgarskolans grundutbildningar, flera fortsättningskurser samt kortare inspirationskurser.

Kursmaterial

Blommor och material ingår i priset. Buketten du skapar tar du självklart med hem! Tag med papperskassar att bära hem blommorna i. Tänk gärna på oömma kläder och sköna skor.

Utvecklingsmöjligheter

Vill du vidareutveckla dina färdigheter som florist? Medborgarskolan erbjuder olika floristutbildningar samt kortare kurser - håll utkik på vår hemsida!

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde